Einde van frustratie op de huurmarkt in zicht

Laatst bijgewerkt: Apr 14, 2015 12:06PM CEST
Direct Wonen logo
PERSBERICHT

Einde van frustratie op de huurmarkt in zicht


Uit onderzoek van Direct Wonen is gebleken dat er veel frustratie heerst onder huurders tijdens hun zoektocht naar een nieuwe woning. Er zijn veel vraag-en-aanbodsites, maar geen enkele voegt echt waarde toe. Direct Wonen introduceert een radicaal nieuwe aanpak en maakt een einde aan die frustratie.
 

Direct Wonen onderzocht de ervaringen van huurders tijdens hun online zoektocht naar een huurwoning. Huurders vinden de zoektocht naar een nieuwe woning ronduit frustrerend. Op de vraag wat huurders vinden van de zoekopties op internet voor een woning, geeft meer dan de helft aan ontevreden of zelfs zeer ontevreden te zijn!

Frustratie

Een veel genoemde reden is dat het woningaanbod totaal niet up-to-date is en na reactie blijkt de woning allang verhuurd te zijn. Maar de grootste irritatie bij de huurder is wel dat hij vaak geen tegenbericht krijgt na reactie op een woning. En er is heel veel vraag, waardoor de huurder behoorlijk wat concurrentie heeft. Conclusie: er zijn verschillende platformen, maar geen van alle voegt écht waarde toe voor de huurder. Direct Wonen gaat het als allereerste helemaal anders doen! 

Gratis reageren

Zo kunnen nu alle huurders gratis reageren. Voor de verhuurders was het plaatsen van hun aanbod altijd al gratis en dit blijft zo. Direct Wonen wil simpelweg dat de huurder uit het mooiste aanbod kan kiezen en zijn droomhuis zo snel mogelijk kan vinden. Hierdoor is Direct Wonen de eerste huurmarktplaats die voor zowel aanbieder als huurder gratis is.

Een voorsprong

Huurders krijgen nu ook de mogelijkheid om zich beter te presenteren aan verhuurders. Dankzij het feit dat reacties worden uitgelicht en de mogelijkheid tot uitgebreide profielinformatie. Daarmee krijgen ze een voorsprong op de concurrentie.

Makkelijker communiceren met huurders

Om het contact met kandidaat-huurders goed te kunnen onderhouden, maakt Direct Wonen het mogelijk snel kandidaten te selecteren en makkelijk met grote groepen huurders te communiceren. Verder introduceert Direct Wonen ook een simpel stap-voor-stapsysteem, waarmee de verhuurder in een handomdraai advertenties kan plaatsen of het verhuurproces kan uitbesteden. Op die manier blijft het woningaanbod up-to-date.

Direct Wonen biedt echte oplossingen voor de huurder en zorgt daarmee voor het einde van de frustratie op de woningmarkt.

Over Direct Wonen

Direct Wonen is sinds april 2014 een online marktplaats voor huurwoningen. Direct Wonen heeft als doel huurders zo snel mogelijk aan een nieuwe huurwoning te helpen. Niet alleen makelaars en beleggers, maar ook woningbouwcorporaties en particuliere verhuurders kunnen woningen gratis plaatsen. Neem eens een kijkje op onze website: www.directwonen.nl.

Contactgegevens Meer informatie is te verkrijgen @ Direct Wonen via telefoonnummer 070-711 5000 of per mail supportdesk@directwonen.nl.

Contact

supportdesk@directwonen.nl
http://assets0.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete