Wat is een match?

Laatst bijgewerkt: May 08, 2015 04:57PM CEST
We vergelijken nieuwe huurwoningen met de zoekwensen van huurders. Als het aanbod op de vraag aansluit, wordt er een match gemaakt. Als huurder ontvang je de matchende huurwoning direct per mail, mits je het ontvangen van deze mails hebt aangezet via het 'Alerts' tabblad in de 'Profiel' pagina. Meer informatie over het instellen van een alert kan je hier vinden.

Tip: de extra zoekfilters in de app worden niet opgeslagen in je zoekprofiel op de website. Push notificaties worden verstuurd op basis van je zoekprofiel op de website en deze extra zoekfilters worden daarin dus niet meegenomen.