Hoe stel ik een push notificatie in de app in?

Laatst bijgewerkt: Aug 22, 2014 01:52PM CEST
Je kunt push notificaties voor de Direct Wonen app aan- of uitzetten. Dit doe je als volgt:

iPhone/iOS
Ga op je iPhone naar 'Instellingen' en dan naar 'Berichtencentrum'. Kies vervolgens de Direct Wonen app en selecteer deze. Zet dan 'Toon in berichtencentrum' aan. Als je geen notificaties meer wilt ontvangen, kun je dit uitzetten.

Android
Ga op je Android telefoon naar 'Instellingen' en dan naar 'Apps'. Klik dan op de app 'Direct Wonen'. Daar kun je het vinkje aan- en uitzetten bij 'Meldingen weergeven'.