Wat is een push notificatie?

Laatst bijgewerkt: May 01, 2015 03:03PM CEST
Een push notificatie houdt in dat je een waarschuwing te zien of te horen krijgt als de Direct Wonen app iets belangrijks te melden heeft. Als je daarvoor toestemming hebt gegeven, ontvang je deze notificaties van Direct Wonen in twee gevallen:
  • - Als er nieuwe huurwoningen zijn aangeboden die aansluiten bij de wensen die je hebt opgegeven in je zoekprofiel.
  • - Als je een nieuw bericht hebt ontvangen.
Je ontvangt de notificaties zodat je direct op de hoogte bent en meteen kunt reageren.

Push notificatie instellen
Wil je een push notificatie instellen? Je leest hier hoe je dat doet.