Op welke systemen is de app beschikbaar?

Laatst bijgewerkt: Oct 01, 2014 03:56PM CEST
De Direct Wonen app is beschikbaar voor bepaalde versies van iOS en Android telefoons.

iPhone/iOS
De iOS app is beschikbaar op de iPhone vanaf de iPhone 4. Voor de iPhone 4 en eerdere versies is de app niet beschikbaar, omdat er geen update meer bestaat van de iOS voor deze iPhones. Download de app gratis in de App Store.

Android
De app is beschikbaar voor Android versie 2.3 en hoger. We raden aan om de app vanaf versie 4.0 te gebruiken en de Android te updaten zodra dit mogelijk is. De app is te gebruiken met kleine schermen, maar is daarvoor niet geoptimaliseerd. Je kunt de app gratis downloaden in Google Play.