Kan ik meerdere matches tegelijk opslaan via de app?

Laatst bijgewerkt: Sep 15, 2016 01:15PM CEST
Je kunt maar één zoekprofiel aanmaken op de app. Als je e-mail alerts wilt ontvangen op basis van verschillende zoekwensen, kun je via de website zo veel type alerts aanmaken als jij wilt.

Hoe maak ik een e-mail alert aan?
Je maakt een alert aan via de pagina 'Profiel' in het menu. Ga naar het tabblad 'Alerts', klik op 'Nieuwe Alert' en kies de plaats, type huurwoning, maximale huurprijs, minimale oppervlakte en het aantal kamers. Vanaf nu word je direct op de hoogte gebracht als er nieuwe woningen worden aangeboden!