Kan ik een woning markeren als favoriet in de app?

Laatst bijgewerkt: Sep 25, 2014 10:00AM CEST
Je kunt via de app verschillend woningaanbod opslaan in je Favorieten. Je markeert via de app een woningadvertentie als favoriet via het rode hartje. Als je hierop hebt geklikt, vind je deze woning terug in het menu onder 'Favorieten'. Ook vind je de woning op de 'gewone' website terug onder je favorieten.

Als je op de website een woning als favoriet markeert, zul je deze vervolgens ook terugvinden in de app.