Is de inbox van de app gekoppeld aan die van de reguliere website?

Laatst bijgewerkt: Apr 30, 2015 02:59PM CEST
Berichtengeschiedenis bekijken
Helaas is de inbox van de app nog niet volledig gekoppeld aan de inbox van de website. Hierdoor kun je alleen je volledige berichtengeschiedenis op de reguliere website bekijken. Als je als aanbieder reageert op een oproep van een potentiële huurder is deze reactie niet zichtbaar in jouw inbox in de app. Als een potentiële huurder op jouw woningadvertentie reageert, zie je dit wel in jouw inbox terug. We raden je aan om de website te bezoeken om alle verzonden en ontvangen berichten te kunnen bekijken.

Aantal berichten / conversaties
Als je bent ingelogd zie je in het menu naast 'Berichten' een aantal staan als je nieuwe berichten hebt ontvangen. Er is een verschil in de inbox teller van de app en die van de reguliere website: op de website worden alle ongelezen conversaties geteld.

​In de app worden alle ongelezen berichten geteld. Het verschil tussen berichten en conversaties is dat je meerdere berichten in één conversatie kunt hebben. Een conversatie is dus een gesprek en een bericht is de specifieke 'reactie' binnen de conversatie.