Moet ik betalen voor de app?

Laatst bijgewerkt: May 22, 2015 03:28PM CEST
Het installeren en gebruiken van de Direct Wonen app is gratis. Je kunt gratis zoeken naar en reageren op interessante woningen of huurders. Wil je gebruik maken van de extra voordelen van een Smart account? Dan kun je je account eenvoudig upgraden. Dit kan zowel via de (mobiele) website als via de app.

Downloaden app
Klik hier om de Direct Wonen app voor iOS te downloaden via de App Store.
Klik hier om de Direct Wonen app voor Android te downloaden via Google Play.