Waarom kan ik geen reacties versturen?

Laatst bijgewerkt: Apr 09, 2015 09:15AM CEST
In veel gevallen is een adblocker hier de oorzaak van. Dit is een programma die je in een internetbrowser installeert, zodat je geen advertenties, oproepen en pop-ups met reclame te zien krijgt. Je kunt het beste de adblocker tijdelijk uitschakelen om te kijken of je nu wel kunt reageren. Werkt dat niet, dan horen wij het graag van je, want dan is er iets anders wat dit probleem veroorzaakt. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar supportdesk@directwonen.nl