Een profielfoto toevoegen

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 12:04PM CEST
Om een profielfoto toe te voegen kies je in het menu het kopje 'Profiel'. Hier kun je al je persoonlijke informatie invullen en eventueel aanpassen. Bovenaan kun je een profielfoto toevoegen (kies 'Voeg een foto toe'). Deze kun je bewaren door op de rode button 'Opslaan' te klikken.

De foto mag maximaal 4 MB zijn. Je foto wordt gescreend door onze supportdesk en verschijnt na goedkeuring direct in je profiel.

Profielfoto toevoegen