Foto's toevoegen aan een advertentie

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 12:05PM CEST
Je maakt een woningadvertentie aan via de optie 'Mijn Advertenties' in het menu op de website. Klik op 'Plaats gratis een huurwoning!' en volg de stappen. Je kunt hier maximaal tien foto's toevoegen aan je advertentie. Klik op 'Selecteer een foto' en selecteer de foto die je wilt toevoegen. Klik daarna op 'Foto's toevoegen'. De foto mag maximaal 4 Mb groot zijn.

Het kan even duren voordat de foto's zichtbaar zijn. De foto's moeten namelijk eerst gescreend worden. Nadat de foto's zijn gescreend, verschijnen ze bij je woning.

Foto's toevoegen