Waar kan ik misbruik melden?

Laatst bijgewerkt: Oct 01, 2014 05:48PM CEST
Kom je een woning tegen die je niet vertrouwt en heb je het idee dat iemand misbruik van onze website maakt? Dan kun je hier een melding van maken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:
  1. Rechts onderaan elke advertentie van de woning vind je een link om misbruik te melden. Klik op 'Misbruik melden' en je kunt het formulier invullen en het soort misbruik kiezen. We behandelen elke melding serieus en zullen hier gepaste actie op ondernemen.

2. Je kunt ons een e-mail sturen met daarin het misbruikverhaal, de reden en een link van de woning, zodat we weten om wie het gaat.
​Uiteraard blijven jouw gegevens alleen bij Direct Wonen bekend.
Misbruik melden