Hoe zoek en benader ik een huurder?

Laatst bijgewerkt: Apr 30, 2015 03:32PM CEST
Huurder zoeken
​Je kunt naar huurders zoeken door bovenaan de pagina op het menu te klikken en dan te kiezen voor 'Huurder zoeken'. Vervolgens kun je de plaatsnaam invullen om alle huurders te vinden die zoeken in die betreffende plaats. Je kunt een geschikte huurder een bericht sturen door na het zoeken op het profiel te klikken en vervolgens rechts van de pagina jouw tekst in te voeren. Klik daarna op 'Verstuur bericht'. Je verzonden en ontvangen berichten kun je terugvinden in je inbox.