Hoe kan ik reageren op een huurwoning?

Laatst bijgewerkt: Aug 13, 2015 11:53AM CEST
Als je een leuke huurwoning ziet, kun je via de reactiebox aan de rechterkant van de pagina van die woning een bericht sturen naar de aanbieder. Nadat je je reactie hebt geschreven, klik je op 'Verstuur bericht'. Je reactie is nu verzonden naar de aanbieder. Nu nog wachten op antwoord! Dit antwoord vind je, evenals je verzonden bericht, terug in je inbox op de 'Berichten' pagina.

Wil je dat jouw bericht extra onder de aandacht van de woningaanbieder wordt gebracht? Dan kun je je account eenvoudig upgraden naar Smart. Je bericht komt bij de aanbieder bovenaan te staan. Een Smart reactie kost 3,50 euro.