Meerdere keren op dezelfde huurwoning reageren, kan dat?

Laatst bijgewerkt: Apr 30, 2015 04:09PM CEST
Op Direct Wonen kun je onbeperkt berichten versturen. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld vergeten bent om iets te zeggen in je reactie of dat je per ongeluk een lege reactie hebt verstuurd. In deze gevallen wil je graag nog een bericht aan de aanbieder sturen. Je kunt ook meerdere woningaanbieders of huurders berichten sturen, zodat de kans groter is dat je snel een huurwoning of huurder vindt.

​Hoe verstuur je nog een reactie naar dezelfde persoon?
Nadat je hebt gereageerd, ga je naar de inbox en zoek je de laatste verzonden reactie op. Als je klikt op de reactie zie je bovenaan een wit tekstvak. Hierin kun je jouw reactie typen en verzenden.