Kan ik mijn advertentie zelf wijzigen?

Laatst bijgewerkt: May 08, 2015 04:34PM CEST
Als je de advertentie wilt wijzigen, kun je dat als volgt zelf doen via de website:
Log in en klik in het menu op 'Mijn Advertenties'. Klik op de titel van de advertentie die je wilt wijzigen. Klik dan op de button 'Wijzigen' rechts op de pagina. Nu kun je de wijzigingen invoeren. Vergeet niet om op 'Opslaan' te klikken.

Screening wijzigingen
Onze supportdesk screent de wijzigingen alleen als de afmeting van de woning groter wordt dan voorheen én als er foto’s worden toegevoegd. Als je de huurprijs wilt verhogen, kun je hiervoor e-mail sturen naar supportdesk. We ontvangen graag om welke woning het gaat met daarbij de oude en nieuwe huurprijs. Wij passen de huurprijs dan voor je aan.

Ook voor alle andere vragen over je woning kun je de supportdesk een e-mail sturen via: supportdesk@directwonen.nl

Advertentie wijzigen