Kan ik mijn woningadvertentie extra laten opvallen?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:34AM CEST
Je kunt je woningadverentie extra laten opvallen door er een topadvertentie van te maken tegen een bedrag van slechts 9 euro! Een topadvertentie biedt de volgende voordelen:
  • - 24 uur per dag, 7 dagen lang bovenaan de zoekresultaten van 'Nederland' en van de plaats waar de woning is aangeboden;
  • - 32 procent vaker bekeken door huurders;
  • - extra opvallende kleur en topadvertentie-label;
  • - prominente weergave op de zoekpagina;
Je kunt van jouw woning een topadvertentie maken door onderaan de betreffende advertentie (in het overzicht van 'Mijn advertenties') te klikken op het linkje 'Upgrade'.