Welke type woonruimte heb ik?

Laatst bijgewerkt: Oct 02, 2014 04:13PM CEST
Als je een huurwoning aanbiedt op Direct Wonen is het belangrijk dat je het juiste type huurwoning selecteert. Je kunt aangeven of het gaat om een kamer, een studio, een appartement of een huurwoning. Als je het juiste type woonruimte selecteert, kun je ervoor zorgen dat jouw advertentie meer woningzoekenden bereikt. In de tekst kun je altijd het type woonruimte uitgebreider omschrijven als je denkt dat dit nodig is.

Als jouw type woonruimte er niet tussen staat dan vragen wij jou het type woonruimte te kiezen wat het best aansluit op de werkelijkheid. Wij staan altijd open voor suggesties, je kunt deze mailen naar supportdesk@directwonen.nl.