Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrieven?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:12AM CEST
Onderaan iedere e-mail die wij sturen, staat een link 'Afmelden'. Via deze link kom je direct op onze afmeldpagina, waar je je kunt afmelden van e-mail alerts en service e-mails (waaronder nieuwsbrieven). Vink op deze pagina het type e-mails aan dat je niet meer wilt ontvangen, vul je e-mailadres in waarmee je bent aangemeld bij Direct Wonen en klik op de button 'Afmelden'. Vervolgens ontvang je de aangevinkte type e-mails niet meer.

Volledig uitschrijven van Direct Wonen
Wil je geen e-mails meer ontvangen én je volledig uitschrijven? Dan kun je op dezelfde afmeldpagina 'Volledig van Direct Wonen' aanvinken. Aangezien het niet de bedoeling is dat mensen andere mensen zonder medeweten uitschrijven, vragen we je om hiervoor ook je wachtwoord van je Direct Wonen account in te vullen.

Wachtwoord vergeten?
Weet je je wachtwoord niet meer? Klik dan eerst bovenaan de pagina op 'Inloggen' en op 'Wachtwoord vergeten?'. Vervolgens ontvang je een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt instellen, zodat je daarna kunt inloggen en uitschrijven. Wellicht lijkt het een beetje onhandig, maar we hebben het zo gemaakt voor jouw eigen veiligheid.

Ontvang je toch nog e-mails?
Als je een e-mailadres hebt ingevuld dat niet bekend is in ons systeem, krijg je hier een melding van. Daarom kan het alleen voorkomen dat je nog steeds e-mails ontvangt als je meerdere accounts hebt. Je ontvangt dan via een ander account nog steeds e-mails. Probeer dus ook andere e-mailadressen uit waarop je wellicht mail ontvangt. Soms worden e-mails van het ene e-mailaccount naar het andere doorgestuurd.

Afmeldpagina
Bijlagen