Ik wil minder e-mails van Direct Wonen ontvangen

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:18AM CEST
Krijg je te veel e-mails van ons? Kies zelf welke e-mails je wilt ontvangen in het tabblad 'Instellingen' van de pagina 'Profiel'. Je komt op deze pagina via het menu. Je kunt je ook afmelden voor e-mails via de afmeldpagina. Hieronder leggen we uit welk type e-mails we verzenden:

Service e-mails: Direct Wonen verstuurt verschillende service e-mails, waaronder de nieuwsbrief en mails met acties.

E-mail alerts: op basis van je zoekwensen in je 'Profiel' of 'Alert' wordt er een e-mail alert aangemaakt.

Notificaties bij nieuwe reactie: op het moment dat je een nieuw bericht ontvangt van een potentiële huurder of aanbieder, ontvang je hier een bericht over in je mailbox. ​

E-mail instellingen