Hoe kan ik mij uitschrijven van Direct Wonen?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:21AM CEST
Wil je je volledig uitschrijven van Direct Wonen? Dat kan op twee manieren:

1. Heb je een account via Facebook? Dan is dit de enige manier om je uit te schrijven: log in op directwonen.nl en klik op 'Instellingen' in het menu (icoontje met streepjes bovenaan de pagina). Onderaan de geopende pagina vind je de optie 'Account beeïndigen'. Hier kun je jouw account uitschrijven. Het is vereist om in te loggen, zodat iemand anders niet jouw account kan uitschrijven.

2. Heb je een gebruikersnaam en wachtwoord? Dus ben je niet ingeschreven via Facebook? Klik op 'Afmelden' onderaan de website / in een e-mail van Direct Wonen, of ga direct naar de afmeldpagina. Hier kun je je afmelden voor het ontvangen van e-mails of jouw account volledig uitschrijven van Direct Wonen. Voor volledige uitschrijving heb je een wachtwoord nodig, zodat iemand niet zonder je medeweten je account kan beëindigen.

Let op: schrijf je je uit van Direct Wonen en heb je een Smart account? Dan wordt de verlenging van je Smart account niet automatisch stopgezet. Je moet dus apart hiervan je Smart account stopzetten, anders wordt er alsnog geld van je rekening afgeschreven. Voor het stopzetten van je Smart account log je in op directwonen.nl, ga je naar 'Profiel' in het menu (icoontje met streepjes) en vervolgens voor het tabblad 'Account', en zet je je Smart account stop.

Lukt het niet om je op deze manieren uit te schrijven? Probeer het dan eens in een andere browser of stuur ons een e-mail via supportdesk@directwonen.nl.

Uitschrijven optie 1
Uitschrijven optie 1

Uitschrijven optie 2
Uitschrijven optie 2