Wat zien aanbieders van mijn zoekprofiel?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 10:59AM CEST
Je kunt zelf kiezen in hoeverre jouw profiel met zoekwensen op Direct Wonen zichtbaar is. In je 'Profiel' pagina kun je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:
  • - Laat aanbieders mij vinden via een oproep: laat je vinden door aanbieders, zelfs al voordat ze een huurwoning aanbieden. Aanbieders kunnen zoeken door oproepen van huurders om te kijken of er een huurder op zoek is naar een huurwoning die zij willen verhuren. Je zoekprofiel wordt natuurlijk ook getoond bij passende huurwoningen en je ontvangt e-mail alerts als er een huurwoning wordt aangeboden die matcht met de zoekwensen in jouw zoekprofiel.
  • ​- Toon mij alleen bij een passende huurwoning: je zoekprofiel is alleen zichtbaar voor aanbieders die op Direct Wonen een huurwoning hebben aangeboden die aansluit bij de zoekwensen.
     
  • - Ik ben op dit moment niet op zoek naar een huurwoning: kies deze optie als je nu niet op zoek bent naar een nieuwe huurwoning. Je zoekprofiel wordt niet gebruikt en aanbieders zien jouw oproep niet. 
Let op: als je in je profiel een vinkje hebt staan in het vakje: 'Informeer me bij matchende huurwoningen per e-mail', ontvang je e-mail alerts van woningen die passen bij de door jou ingestelde wensen in je zoekprofiel. Ongeacht of je daadwerkelijk een e-mail alert hebt ingeschakeld via de pagina 'Profiel' tabblad 'Alerts'.

Gebruik van mijn profiel

Contact

supportdesk@directwonen.nl
http://assets3.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete