Wat is een e-mail alert?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:04AM CEST
Je kunt een e-mail alert instellen, zodat je een e-mail ontvangt bij elke nieuw aangeboden woning die voldoet aan je woonwensen.

Hoe maak je een e-mail alert aan?
Om een e-mail alert aan te maken, log je in op directwonen.nl en kies je in het menu 'Profiel'. Hier vind je het tabblad 'Alerts'. Klik in die pagina op 'Nieuwe Alert' en vul in wat jouw woonwensen zijn. Klik op 'Alert opslaan' en je e-mail alert is opgeslagen. Je zult nu een e-mail in je mailbox ontvangen met daarin een bevestiging van je e-mail alert. Zodra iemand een woning aanbiedt die voldoet aan jouw opgegeven woonwensen, ontvang je hier direct een e-mail alert over.

Alerts instellen