Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:08AM CEST
Ben je je wachtwoord kwijt of vergeten? Geen paniek, je kunt zelf een nieuw wachtwoord instellen. Kies eerst voor 'Inloggen' rechts bovenaan. Klik vervolgens op de link 'Wachtwoord vergeten?' onderaan het geopende scherm en vul je e-mailadres in waarmee je een account hebt bij Direct Wonen. Op het ingevulde e-mailadres ontvang je een e-mail met daarin een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Heb je geen e-mail ontvangen?
Zorg dat je een geldig e-mailadres hebt ingevuld en voeg noreply@directwonen.nl toe aan je contactpersonen als de mail in je spam / ongewenste mailbox terecht is gekomen. Het kan zijn dat je de mail anders niet ontvangt.