Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Laatst bijgewerkt: Apr 24, 2015 11:11AM CEST
Wachtwoord wijzigen?
Je kunt je wachtwoord wijzigen door in het menu 'Profiel' te kiezen en dan naar het laatste tabblad 'Wachtwoord' te gaan. Vul allereerst je huidige wachtwoord in en vervolgens tweemaal je nieuwe wachtwoord. Klik tot slot op 'Wijzigingen opslaan' om je wachtwoord te wijzigen. Je ontvangt nu een e-mail met daarin een bevestiging dat je wachtwoord is veranderd.

Wachtwoord vergeten?
Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar 'Inloggen' rechts bovenaan en klik in het geopende scherm onderaan op 'Wachtwoord vergeten'. Hier kun je het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven invullen. Je krijgt vervolgens een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.