Geld afgeschreven door Docdata

Laatst bijgewerkt: May 08, 2015 04:24PM CEST
Afschrijving van Direct Wonen?
Zie je Docdata Payments tussen je bankafschrijvingen staan? Dit kan een betaling aan Direct Wonen zijn voor je Smart account. Docdata is een bedrijf dat transacties voor bedrijven verwerkt en zorgt voor een goed verloop van de betalingen. Kijk goed naar de omschrijving bij de betaling, zodat je zeker weet dat het geld namens Direct Wonen is afgeschreven. Docdata verzorgt immers voor meerdere bedrijven de verwerking van transacties.

Betalingen stopzetten
Wil je jouw Smart account van Direct Wonen stopzetten? Log dan in op directwonen.nl en ga via het menu naar 'Profiel' en klik op het tabblad 'Account'. Hier kun je je Smart account stopzetten en later, indien je dit wilt, weer verlengen. Zodra je de verlenging hebt stopgezet, wordt er na deze periode geen geld meer afgeschreven. Let op: je behoudt je gratis account, zodat je later weer eenvoudig kunt zoeken naar een woning of huurder. Wil je je volledig uitschrijven? Dat kan via 'Instellingen' (te vinden via het menu) of via de afmeldpagina.